SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásportfóliónkat úgy alakítottuk ki hogy képesek legyünk választ adni mindazokra, a kis- és nagyvállalati ügyfeleinknél felmerülő, informatikai kérdésekre, amelyekkel minden XXI. századi vállalatnak szembe kell néznie. Az egyedi megközelítés nem csak megkülönböztet minket versenytársainktól de sikeressé is tesz bennünket.
Széles körű szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk, amelyek segítik a szervezeteket a változások elősegítésében, céjaik elérésében és a teljesítményük/termelékenységük optimalizálásában.

MS365.jpg
gamer.jpg
domain.png

MICROSOFT OFFICE 365

A XXI. századi csapatmunka

Az Office 365 a Microsoft által üzemeltetett felhő alapú, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás. Középpontjában maga az Office, a rendkívül népszerű és jól ismert Office-alkalmazáscsomag- áll, amely már felhőszolgáltatásként is elérhető.

HARDWARE

A teljesség igénye nélkül

A csapatunk több mint 20 hazai és több külföldi IT nagykereskedéssel áll kapcsolatban. Portfóliónkban több mint 100.000 termék közül válogathatsz, az ipari informatikai termékektől a trendi gamer cuccokig nálunk mindent megtalálsz.

TÁRHELY ÉS DOMAIN

Nincs második első benyomás

With years of experience, our staff has the capabilities and expertise to take your business to the next level. At Bitclick, we combine our insights and skills to transform your processes and strategies, and in turn, your company. We’re proud to help shape and improve how our clients structure and manage their business.

Győr, Hungary & all over the cloud

+36203829740

©2019 by Bitclick.